Tina Mechlenborg

Født 1974
Fredericia
Selvstændig malermester
   
Sport, specielt vandsport har altid været en del af mig. Det begyndte da min far købte en optimistjolle til mig, hvor jeg lærte lidt om grundbegreberne for færdsel på vandet.
Inden for de sidste år har jeg været gast på min fars båd i diverse kapsejladser. Endvidere har jeg en HobieCat 16, som jeg ræser rundt på Lillebælt med.

 

Som barn og ung gik vintrene i svømmehallen med finnesvømning, afløst af undervandsrugby, hvor jeg spillede 6 år på kvindelandsholdet.

Som 16 årig fik jeg CMAS** dykkercertifikat. Det åbnede for adgang til livet under havets overflade med utallige vragture i ind- og udland.

Jeg aftjente værnepligt i Søværnet med udstationeringer til Grønland og Færøerne. I Søværnet dyrkede jeg militær 5-kamp.
Siden teenageårene har jeg stået på ski, – gennem de sidste 15 år telemarkski, udfordret af den teknisk og fysisk krævende stil. Det er også blevet til en del ture på langrendski.

Min absolut stærkeste force er MTB, hvor jeg har god kondition og stærk teknik på både op- og nedkørsler. Jeg træder pænt mange watt og er ikke bange for at blive udfordret. Kører gerne marathon distancen samt XTERRA (cross triathlon).
  
Min daglige træning foregår i KoldingMTB licensgruppe.
I FrederciaCC træner jeg et blandet ungdomshold “Young Guns” i MTB.
Som alternativ træning kører jeg cykelcross.

Resultater
Deltagelse i VM i UV-rugby med damelandsholdet i Columbia
Nr. 3 til DM i cross triathlon i Langesø 2016 og 2017
Nr. 4 til DM i MTB marathon 2016

Motto
If you can dream it, you can do it

Hvorfor adventurerace?

  • Fordi det er langdistance
  • Fordi det udover fysikken stiller kæmpe krav til psyken og det mentale overskud i forhold til ens holdkammerater
  • Fordi det udfordrer alsidigheden i opgaveløsning og samarbejdsevne i gruppen
  • Fordi det er hårdt
  • Fordi det er sjovt